Programok

Távhőszolgáltatás napja

A Távhőszolgáltatás Napján, április 15-én szakmai fórumot rendeznek a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban, ahol kiegészítő programokat is szerveznek. Az Akadémia krt. 4. szám alatti telephelyükön pedig nyílt nap lesz az érdeklődők számára, akik között az egészen kicsi gyerekektől az iskolásokon át az idősebb generációkig várnak majd vendégeket.

Tovább

Áprilisi éjszakai fürdőzés

Április 8-án, pénteken 21 órától ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉSRE várjuk kedves Vendégeinket a Kecskeméti Fürdőbe, ahol a legjobb zenékre csobbanhatnak és bulizhatnak!

Tovább

Az űrszeméttől a komposztálásig - minden, amit a hulladékról tudni érdemes

A hulladék az a téma, ami mindenkit érint és mindenkinek megvan róla a saját, határozott véleménye. Mégis naponta hozunk vásárlásainkkal olyan döntéseket, amelyek eredményeképpen púpos lesz otthon a kuka.

Tovább

Tavaszi filmnap és filmklub 2016.

Tavaszi Filmnap 2016. február 4. 19 óra Tavaszi Filmklub 2016 - február 11-től április 14-ig csütörtökönként 19 órakor. (Kivétel február 24., szerda és március 1., kedd)

Tovább

Téli Fesztivál 2015. november 28. – 2016. január 1. Helyszín: Főtér

Ezen a télen is Advent négy hétvégéjéhez kapcsolódnak a Téli Fesztivál programjai. A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület társszervezőként segíti a Téli Fesztivál Adventi gyertyagyújtásait. A meghitt események alatt kerül sor a város számára készített adventi koszorú gyertyáinak meggyújtására

Tovább

56-os megemlékezés Kecskeméten

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata meghívja Önt és kedves családját az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából megrendezendő ünnepi megemlékezésre.

Tovább

Éjszakai fürdőzés Kecskeméten

2015. október 16-án pénteken éjszakai fürdőzés kerül megrendezésre a Kecskeméti Fürdőben. Az esemény kapcsán ezen a napon a Kecskeméti Fürdő 21.00-01.00 óráig, a hozzá tartozó vendéglátó egység 21.00-24.00 óráig tartó, rendkívüli nyitva tartással áll a vendégek rendelkezésére.

Tovább

Otthon mozi Októberi műsora

1-6-ig 18.00, 2-án 20.00 is
Hercegnők éjszakája(12)

színes, feliratos, angol romantikus dráma, 97’
R. Julian Jarrold Sz. Sarah Gadon, Emily Watson, Rupert Everett, Jack Reynor, Bel Powley

2-án 14.00 - Mikkamakka bérlet
A tenger dala(6)

színes, magyarul beszélő, dán-belga-luxemburgi-francia-ír animációs film, 93’
R. Tomm Moore…

Tovább

Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Bérletajánló 2015/2016

 
 

Kamara…

Tovább

Népi Iparművészeti Gyűjtemény

ÁLLANDÓ KIÁLLÍTÁS:

A népi iparművészet nem statikus, hanem a korral, az ízléssel és az igényekkel együtt változó, élő művészeti ág. A Népi Iparművészeti Gyűjtemény állandó kiállításban a régi, öreg mesterek munkáinak bemutatása mellett helyet kapnak a fiatal, színvonalasan dolgozó alkotók is.

Hagyomány és megújulás a magyar…

Tovább

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • >>
 • Last
 • Keresés


  Friss galériák

  Összes galéria

  Kecskemét Városfejlesztő Kft.

  • “Zöld várost” alakítanak ki Homokbányán
   Kecskeméten a Széchenyi 2020 program keretében a „Zöld város kialakítása a Homokbányán” című projekt kapcsán az Európai Regionális Fejlesztési Alap által finanszírozott közel 800 millió forintos vissza nem térítendő támogatásnak
  • Új beruházás kezdődött a Homokbányán
   Elkezdődött egy új nappali ellátást biztosító telephely kialakítása Homokbányán. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Forrás: https://hiros.hu/penz/beruhazas/uj-beruhazas-kezdodott-a-homokbanyan
  • Befejeződött az egykori Lestár Péter iskola energetikai korszerűsítése
   Befejeződött Kecskeméten az egykori Lestár Péter Szakközépiskola és Szakiskola energetikai korszerűsítése a Széchenyi 2020 program keretén belül. A beruházás során megvalósult az intézmény homlokzati és födémszigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint

  Minden jog fenntartva. © 2013 szechenyivaros.hu

  Saia Bizonyítvány

  ×